x

Surfacts turnedagbog kapitel 3

Surfacts turnedagbog kapitel 3

Den danske gruppe Surfact er sammen med en stribe andre fremadstormende skandinaviske grupper på turné i hele Skandinavien på den såkaldte Spring Wonderland Festival. Her fortæller de om deres oplevelser på landevejen.

Wonderland festival tour part 3 (17.-18. april)

17 april, Stockholm "Carpe Noctem"

Heya Sverige!
Så kom turen til Sverige. Stedet var "Carpe Noctem", og vi fik lidt af et chok, da vi ankom. Det lignede nærmest en café og ikke et spillested. Stedet var også lille, og under lydprøven røg vi i clinch med ejeren, da han mente vi spillede alt for højt. Vi benyttede alle diplomatiske evner og sagde, at ikke alene ville vi skrue ned til koncerten, vi ville også hovedsaligt spille de stille sange. Den købte han modvilligt, og vi smuttede tilbage på vores hostel og gjorde os klar.

Der var et pænt fremmøde til koncerten, så vi gik spændte på scenen. Selvfølgelig skruede vi hverken ned eller spillede stille sange, men publikum var så begejstrede, at ejeren næppe kunne gøre noget ved det. Faktisk kom han bagefter og roste os for musikken :-)

Derefter festede vi med nogle danske fans, der havde fundet vej til koncerten og vores kolleger/venner fra det norske band "Eva and the Heartmakers". Denne fest fortsatte hjemme på vores hostel, og så gik der ellers akustisk guitar og fællessang i arrangementet.

Dette blev desværre ødelagt, da personalet kom og lukkede vores fest. Og da vi så skulle tjekke ud fra vores hostel dagen efter, var der en ekstra regning på 400 kroner. Idioten, der boede ved siden af os havde nægtet at betale, da hans nattesøvn var blevet totalt ødelagt :-) Slap da af, makker!

Lige nu sidder vi i en lejlighed i Göteborg og glæder os til at fyre den af igen i aften. Og ikke mindst glæder vi os til at vælte Århus/Musikcaféen i morgen! Og Loppen lørdag! Hjemmebane – We like!

Rock on Danmark vi ses snart...

Læs mere om Spring Wonderland-festivalen

Surfacts hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA