x

Vincent Van Go Gos turnedagbog fra USA kapitel 1

Vincent Van Go Gos turnedagbog fra USA kapitel 1

4.-.6 maj – Vancouver/LA

Vincent Van Go Go har været så heldige at være blandt de udvalgte orkestre i MXD’s (Music Export Denmark) eksportfremstød i USA/Canada i 2007. Dette har givet os muligheden for i to omgange at besøge forskellige steder i området og promovere vores musik med støtte fra den danske stat. En smuk ting. I denne omgang går turen til Vancouver, Canada og Los Angeles, USA.

Faktisk har USA-turen for vores vedkommende allerede varet i snart 4 uger. Vores amerikanske management havde sørget for, at vi kunne komme på en opvarmnings-tour for det jamaicanske roots-reggae-act Morgan Heritage igennem sydstaterne. Midt i april landede vi i Orlando, Florida, lejede en bil og forfulgte den rygende reggae bus tværs over kontinentet. Mange steder var det en halv-skeptisk crowd, vi gik i møde – 90% sort, 100% roots – men når festen først var sparket i gang, var det en smal sag at mødes på fælles grund. Det, vi måske frygtede mest, var, at vores musik ikke ville blive modtaget godt i det land, hvor mange af vores store forbilleder kommer fra. Derfor var det en fantastisk befriende fornemmelse at se folk reagere så positivt, som de gjorde. Fedt, mand.

Vores første MXD showcases i denne omgang fandt sted til New Music West-festivalen i Vancouver, Canada i sidste weekend. Kæmpe succes! Masser af glade mennesker. En af de fede ting ved at have MXD i ryggen er, at de har hyret et PR-firma til at skabe opmærksomhed omkring koncerterne. Blandt de mange fremmødte var derfor en del branchefolk og journalister, hvilke er ganske vigtige værktøjer i kampen for at promovere sig selv. Nu mangler Vincent Van Go Go bare at blive bedre til at blive interviewet. Vi lyver åbenbart en del. Og siger kneppe. Fy, skamme, skamme. Ikke desto mindre var det to fantastiske dage i Vancouver, med billig sushi, dejlige mennesker og fantastisk forårsvejr. Og så er det vist første gang, vi har spillet på en strip/luder-bar. Yeah!

Vi er netop ankommet til LA (uden vores bagage og gear takket være håbløse United Airlines), hvor vi får en travl uge, som bl.a. byder på en showcase på Hollywoods legendariske Viper Room og en opvarmningskoncert for amerikanske Black Sheep. Vi lover at føre grundig GAFFA-dagbog, så … læs videre snart igen. Mange kærlige hilsner,

Onkel Rejsende Band (Vincent Van Go Go)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA