x

Reportage: DFDS RockCruise holdt 10 års jubilæum

Reportage: DFDS RockCruise holdt 10 års jubilæum

Se masser af billeder fra sejlturen her

Fredag den 11. september stævnede skibet "Crown" på vanlig vis ud fra København – denne gang i en særlig musikalsk udgave, for skibet var nemlig ladet med musikudstyr, bands og en masse forventningsfulde rockelskere. Det var tid til RockCruises 10 års jubilæumskoncert. Og der var for alvor lagt op til et koncertbrag af en festival, for de cirka 370 billetter var udsolgt til den populære event, som gæsterne ivrigt har støttet op om siden lanceringen i 2006. Og i år var det i særdeleshed de markante bandnavne, der var med om bord, som gjorde det ekstra attraktivt. Dj's, solister og kunstnere indhyllede skibet i musik og stemning.

Teitur på tæt hold

Den færøske singer/songwriter Teitur åbnede festivalen i Columbus Night Club med sin nænsomme lyd, som yndefuldt bevægede sig fra gamle numre til nyere, og undervejs lavede han en hyldest til H.C Andersen med et underholdende indslag om Tina Turner.

Tæt på Dizzy Mizz Lizzy

Fredag aften bød på en oplevelse ud over de sædvanlige, da Dizzy Mizz Lizzy spillede for kun 370 gæster. En helt speciel koncert, som gav publikum en følelse af at være på besøg i øvelokalet. Mere intimt bliver det formentlig ikke, og stemningen var helt i top, da Dizzy trykkede den af med både velkendte gamle numre og et par fra i år. Sky Club gyngede under hele koncerten – og det var bestemt ikke kun på grund af havet.

Tim C. i nærværende solokoncert

Lørdag aften blev skudt i gang af Tim Christensen, som forvandlede Columbus NightClub til en koncertsal med sine forførende numre. En nærværende koncert, som gjorde indtryk og indgød dyb respekt blandt de cirka 370 tilstedeværende, som opslugt lyttede og sang med.

Energisk show fra The Minds of 99

Sent lørdag aften kunne radioaktuelleThe Minds of 99 lukke RockCruise-festivalen med et energisk show i Sky Club. Forsanger Niels Brandt havde et energiniveau, som i høj grad smittede af på publikum:

Se videoen, hvor DFDS Seaways har indfanget stemningen og energiniveauet fra koncerten:

Se masser af billeder fra sejlturen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA