x

Keld Heick & the Beatophonics
Musikhuset Aarhus
D. 14.05.2014 Kl. 20:00

Den står på pigtrådsmusik, som den blev spillet i de tidligeste år af tresserne, når beat- og pigtrådsgruppen The Beatophonics sammen selveste Keld Heick tager os tilbage til årene, da drengene havde brylcreme og pigerne franskbrød i håret.The Beatophonics er et ungt band, som spiller musik fra dengang. De fik deres gennembrud under Golden Days festivalen i Vega i september 2012, hvor de fungerede som husband og backing for en række yngre og ældre solister. Ved den lejlighed også Keld Heick, som lod sig begejstre af det energiske band, og et samarbejde lå derfor naturligt lige for.

”Vi tager Keld Heick tilbage til dér, hvor han startede,” siger Flemming Koch, sanger og trommeslager  i bandet. "Det bliver Keld Heick, som han lød inden Landsbyens Gadekær".


The Beatophonics udgav i foråret 2013 deres første single Poison Ivy. Orkestret tog i den grad Top Charlie-publikummet med storm, da de medvirkede i det populære musikprogram, og endte på førstepladsen på dansktop hitlisten, foran så etablerede navne som Susanne Lana og Richard Ragnwald.Foruden Flemming Koch består gruppen af den garvede sanger og guitarist Søren Koch og den ligeledes garvede bassist og sanger Rasmus Schrøder.Arrangør: Musikhuset Aarhus