x

Rovers Ahead
BETA
D. 07.02.2014 Kl. 21:00

Rovers Ahead er soundtracket til fællessang på pubben kl. 3 om natten. Det er punkens energi og den irske sangs sjæl. Det er 8 erfarne musikere, der løfter tråden fra bands som The Pogues og Dropkick Murphys og smider en ustyrlig energi oven i.

Det er irske Nathan Corcorans historier om druk, hor, familietragedier og tabt kærlighed. Det er traditionelle instrumenter som violin og banjo i et møde med hårdtslående trommer, pumpende bas og larmende guitarer.

Den 7. februar udgiver den danske sekstet albummet "Always the Sinner, Never the Saint", som allerede er spået som "one of the best of 2014, hands down" af den førende podcast indenfor genren, "Paddy Rock Radio".

Rovers Ahead er et erfarent liveband, der leverer et show udover det sædvanlige. Om gruppens koncert til Tange Sø Folkfestival skrev rootsmusik-sitet rootszone.dk følgende:

"Det otte mand store band blæste til storm fra første strofe ved den ellers stille sø. Bandet bærer tydelig præg af at være inspireret af irske The Pogues. Med den karismatiske, irske forsanger Nathan Corcoran i front gik det over stok og sten med velspillet folk-punkrock. Så selv om temperaturen i forvejen var høj, steg den alligvel flere grader under bandet optræden, så man blev svedt og forpustet ved bandets energiudladning."

Der kort sagt gjort klar til den helt store fredagsfest, når Rovers Ahead er med til at sparke 2014 ind på BETA!