x

Andreas Bo - Original
Vejle Musikteater
D. 11.12.2014 Kl. 20:00

I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. No­get man ikke har set før. Noget originalt.

Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-ud­sendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner.

Alligevel er det vel nærmest et helt originalt gennembrud, Andreas Bo har været omdrejningspunkt for i de sidste par år.

En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komik­kens kamæleon, og som taler til det ? vel nok ? bredeste publikum i Danmark.I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 be­gejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var ? et Plagiat!

Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.

Men måske var ?Plagiat? bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?

I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han ? på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre ? faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.

 

Spis i Restaurant Noden før forestillingen

Book bord på www.restaurantnoden.dk

Tlf. 76 70 00 00 eller [email protected]

 

Adgang 20 min. før showstart.

Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.

 

Nummererede siddepladser.

Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.

 

Adresse: Vedelsgade 25, 7100 Vejle