x

Everybody's Talking
Musikhuzet i Rønne
D. 28.03.2014 Kl. 20:00

Der er nu gået 10 år siden Everybody's Talking spillede deres første koncert på det hedengangne BarBlues i hjertet af København. Siden er det blevet til 4 cd udgivelser, 2 live DVD'er og flere hundrede koncerter landet over på såvel de lokale scener, som på de danske festivaler og i de helt store musikhuse i de største byer i Danmark.

Everybody’s Talking har spillet sammen og turneret siden 2002, men drengene meddeler nu, at det er tid til at skrue lidt ned for blusset, og prøve kræfter med nye initiativer, inspiration og samarbejder i andre musikalske sammenhænge. Everybody’s Talking stopper ikke helt som orkester, men indtil videre vil bandet kun spille få udvalgte koncerter årligt.
”Det, der startede som et fritidsprojekt i starten af ‘00erne, voksede sig ret stort og vi har været utroligt priviligeret undervejs. Vi har spillet rigtigt mange turneer og koncerter, og vi har opbygget et utroligt trofast og stadigt voksende publikum, som det har været en udsøgt fornøjelse at optræde for igennem årene. Vi har dog besluttet at holde pause med de lange turneér hvert år fordi vi også ønsker at kunne fokusere på andre projekter – både sammen og hver for sig.
Derfor vil Everybody’s Talking dog stadig prøve at komme lidt rundt og hilse på nye og gamle steder i ny og næ”, udtaler Lars Maasbøl fra Everybody’s Talking.

De tre herrer formår stadig at skabe en unik intimitet og en nærværende kontakt til deres publikum, trods succesen på de store scener og de snart 10 år på landevejen.

Når Everybody's Talking går på scenen er de bedst kendt som: Popdrengen, Rocklegenden og Kongen af Ribe. ?
Privat er de Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl.
En aften med Everybody's Talking er kendetegnet ved sit-down comedy og deres fantastiske fortolkninger af etablerede pop/rock – numre, strengeleg i højeste klasse, eminente vokalpræsentationer af alle 3 og nærværende skarp humor, med masser af plads til improvisation, både musikalsk og verbalt.

Publikum kan glæde sig til en aften der spænder bredt over de sidste 10 års shows krydret med nye tiltag, ideer og klassiske sange i nye indpakninger.