x

Povl Dissing M. Band - "25 Min. Endnu" - Povl Dissing M. Band - "25 Min. Endnu"
DR Koncerthuset
D. 11.05.2014 Kl. 20:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

 


Povl Dissing tager endnu 25 minutter – og lidt til – i Koncerthuset


 


Næsten præcist et år efter Povl Dissing med band gav koncert i en udsolgt Koncertsalen, hvor gamle Smertefulde sange fik nyt liv, vender nationaltroubadouren tilbage søndag 11. maj.


Gennem et halvt århundrede har vi kendt og elsket Povl Dissings sange om livet og hverdagen, blandt andet som det kom til udtryk i hans samarbejde med digteren Benny Andersen. Adskillige er de sange, der er endt i Højskolesangbogen som en blåstemplet del af den danske sangskat, og barn som voksen har nynnet med, når Nina gik i bad eller Den grimmeste mand i byen kørte sig en tur.


Tingel tangel manden tog i foråret 2013 en tur omkring Koncerthuset for at spille sangene live, og nu har han og sønnerne Rasmus og Jonas, samt legekammeraten Las m.fl., besluttet sig for et genbesøg. Det kan vi alle sammen, gamle som unge og alle aldre indimellem, være rigtig glade for; for Elle-Sælle-Fante’ er så langtfra er uddød endnu – og Den grimmeste mand i byen kan stadig spottes i sin jaguar. Og så bliver der uomtvisteligt ved med kun at være ’25 minutter endnu’, selvom tiden for længst er gået.


 


 Bandet:


Las  Nissen  - El  guit. , akk. guitar, vokal


Rasmus  Dissing  -  Piano, keyboard, vokal


Jonas  Dissing  -  Akk. Guitar, vokal


Palle  Hjort  -  Hammond org., keyboard


Nikolaj  Storr  -  Bas


Jesper  Elnegård  - Trommer


Og  ham  selv … Povl  Dissing, vokal 


 


 


Faktaboks:


Povl Dissing med band: 25 minutter endnu


Søndag 11. maj 2014 kl. 20


Koncerthuset, Koncertsalen


270 og 220 kr.


Billetsalget starter torsdag 9. januar kl. 10


Billetter på dr.dk/koncerthuset