x

Benjamin Koppels Jazz Galla
Musikhuset Aarhus
D. 08.05.2014 Kl. 20:00

Benjamin Koppel med fire kendte sangere

Jazz Galla er en aften fuld af underholdning, festlig jazzet pop og store stemmer.

Festen og den gode stemning er sikret, når poprocksanger Søren Sko, poppigen Maria Montell, crooneren Bobo Moreno og gospeldivaen Maria Carmen Koppel indtager scenen med charmerende jazzede evergreens lige fra Smile til When I fall in love til den gamle Louis Armstrong klassiker What a wonderful world.

Jazz Galla blev opført første gang under Valby Summer Jazz 2013, hvor Betty Nansen Teatret på Frederiksberg dannede rammen for en glamourøs og magisk aften.

”Koncerten var et smukt eksempel på, hvordan pop kan skabe et fællesskab, hvor problemer og bekymringer er skubbet til side for en stund. Det var jazzy, pop, men først og fremmest var det pop og en koncert først og fremmest for dem, der normalt ikke lytter til jazz.”, lød anmeldelsen af Jazz Galla i det anerkendte internationale jazzmagasin All About Jazz.

Fire af Danmarks mest kendte og elskede solister finder sammen på tværs af pop , soul og gospel og får publikum op af stolene med perlerækken af kendte klassikere og forførende ballader. De varme stemmer og sangernes velsmurte sammenhold strømmer fra scenen ned til publikum, der her kommer helt tæt på de charmerende og dygtige solister.

Entertainerne bakkes musikalsk op af saxofonisten og kapelmester Benjamin Koppel og hans hold af fremragende musikere på klaver, bas og trommer.