x
Rugsted & Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldt
Musikhuset Aarhus
D. 03.04.2014 Kl. 20:00

”Jeg ved det godt, men det´ for sent nu, lød fra igen og igen fra radioen for tre årtier siden, da duoen Rugsted Kreutzfeldt havde deres storhedstid. Sangen  Jeg ved det godt, er siden blevet en evergreen i dansk popmusik og var toppen af poppen i dé år. Duoens popularitet var fænomenal og kulminerede med en koncert på Plænen i Tivoli med over 50.000 publikummer. Andre hits var Tilfældigvis forbi, Spring op, ta med, Går gennem tiden og Dele dine drømme. Efter debutpladen i 1979 fulgte tre albums mere, inden duoen gik i opløsning i 1984. Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt fortsatte dog samarbejdet som producere af plader for andre kunstnere, bl.a. Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Allan Olsen og Kim Larsen.


Rugsted Kreutzfeldt blev gendannet i 2006 og har siden nydt godt af et stort og trofast publikum på landets store og små scener, fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde. Den samme stemning kan opleves, når duoen til april giver akustisk koncert i Musikhusets lille sal – med backup fra en kvartet.


Det bliver med både de gamle 80´er-hits og nyere sange fra albummet ”5” – det længe ventede album fra Rugsted Kreutzfeldt, som blev udsendt i 2011 og strøg direkte ind på Top 3 – og for længst har modtaget sin guldplade.Arrangør: Musikhuset Aarhus