x

The Band of Heathens
Posten
D. 23.04.2014 Kl. 20:00

For 3. gang er det muligt at opleve fantastiske The Band Of Heathens I Danmark, når 6 af landets fineste spillesteder præsenterer det amerikanske americana band i april eller nærmere bestemt i uge 16.
The Band Of Heathens er fra Austin i Texas og kendt som et af USA’s mest turnerende bands der spiller min. 250 koncerter om året, og det over hele kloden. Bandets inspiration er hentet fra bands som The Band, Little Feat, Lowell George og Crosby Stills & Nash og det er de to sangskrivere Ed Jurdi og Gordy Quist der tegner bandet, der har 9 år på bagen og 7 albums at kigge tilbage på.
Deres seneste ”Sunday Morning Record, som udkom i juli 2013, markerer en milepæl i bandets udvikling og i særdeleshed den helt særegne kemi der er imellem de to sangskrivere og ikke mindst den dybe melodiske resonans som de to har oparbejdet sammen.
Albummet er lavet i en forholdsvist turbulent tid i bandet, hvor et par udskiftninger af bassist og trommeslager, familieforøgelse og flytning til anden stat har betydet mere uro end normalt, men den energi er blevet udnyttet til fulde og bandet mener selv at dette album, i forhold til tidligere, tekstmæssigt indeholder en større portion indsigt, humor og empati, så man kunne måske nærmest gå så vidt som til at sige at bandet er ved at blive ”voksne”!