x

Rootsaften: Stan Urban

D. 05.02.2014 Kl. 21:00

The Blues had a baby and named it Rock and Roll
- en aften med den herboende skotske pianist Stan Urban
Stan Urban er en skotsk sanger og pianist bosat i Danmark. Stan har i kraft af sit ekvilibristiske rock'n'roll-piano optrådt med et hav af rock'n'rollens legender.
Stan Urban bevæger sig inden for 50'er-rocken og spiller med stor energi med nutidens sjæl og uden syntetiske lift. Da Stan første gang kom til Danmark i midten af 1980'erne blev han foreslået at ændre sit navn og begynde at spille playback, men han afslog dog dette. Han mener at det skal være den ægte vare, der leveres til publikum. Og det er også lige netop derfor, at vi i bluesforeningen er glade for at få besøg af denne fantastiske musiker og spændende person:
Nogle aarhusianere, ja endda rigtig mange danskere, kan måske huske de nærmest legendariske momenter ved bl.a. tidligere års Festuge, hvor Stan har holdt gang i festen - alene mand kun udstyret med sit piano. Nogle musikere har en særlig evne eller sans for at kunne nå ud over scenekanten – ene og alene med musikken – og Stan Urban er én af dem.
Kom til ”Rootsaften på Gyngen” og få historien om de berømte tilfældigheder som ændrer livet, den berygtede venstrehånds lillefinger og en karriere som kan tage pusten fra de fleste.

NB: Aarhus Bluesforening anbefaler at besøge artistens egen hjemmeside for meget mere info – rigtig god fornøjelse: