x

The Temperance Movement (Uk)
BETA
D. 15.03.2014 Kl. 22:00

Frisk på en lørdag med masser af svedig rock? The Temperance Movement er klar til at levere varen!

Det engelske band er ikke ude på at opfinde den dybe tallerken; de vil bare spille klassisk rock'n'roll.

Kvintetten debuterede i september 2013 med albummet, der blot hed "The Temperance Movement", og de har allerede fået mange roser med på vejen, især for deres autentiske udtryk, der er som snydt ud af 60'erne og 70'erne.

Den unge kvintet er først og fremmest blevet sammenlignet med ikoner som The Rolling Stones og The Faces, mens andre har fremhævet dem som værdige arvtagere til de amerikanske retro-rockere, The Black Crowes!

Og så er der The Temperance Movements koncerter. De skulle være i en klasse for sig. Det toneangivende britiske rockmagasin, Classic Rock, har allerede fremhævet d'herrer som nogle, man bare skal holde øje med.

Især rytmeduoen, bestående af den tidligere Jamiroquai-bassist Nick Fyffe og trommeslager Damon Wilson, der har spillet med The Kinks' Ray Davies, fremhæves sammen med den "ruhalsede rockdæmon" af en forsanger, Phil Campbell!

Kort sagt tør vi godt love, at det bliver en fantastisk aften i den autentiske og klassiske rock'n'rolls navn. The Temperance Movement bringer fortidens rockdyder med ind i fremtiden!