x

Ung Jazz 2014 - Forkoncert
Musikhuset Aarhus
D. 08.02.2014 Kl. 06:00

Koncert med UngJazz 2014-bands - Lørdag d. 8. februar kl. 16.00
Det Jyske Musikkonservatorium, Kammermusiksalen
Fri entré
2 bands med studerende fra konservatoriet er blevet udvalgt til at spille ved UngJazz 2014. Konservatoriet inviterer til prækoncert.
Kvantespring - jazz med nordisk, lyrisk tone

Kvintetten Kvantesprings medlemmer dyrker det tætte sammenspil, som for publikum ind imellem kan forekomme telepatisk. Bandmedlemmerne elsker at lege med komplicerede taktarter og melankolske melodier, og der er i musikken flere hilsner til den nordiske jazz før og nu. Det er unge dygtige musikere, der ikke er bange for at skabe kaos, for kort efter at samles i fælles harmoni og rytme. Det kollektive udtryk og det melodiske vægtes højt, men ud fra dette er der plads til solistiske afstikkere. Den lidt melankolske tone er bandets måde at skildre det smukke, det rørende og eftertænksomme på. Nordisk betyder i den sammenhæng på ingen måde tungsind. Tværtimod inviterer Kvantespring også humoren ind i musikken, som når trompetist og saxofonist ´snakker sammen' på deres helt eget blæsersprog.

Jeppe Hjøllund (trompet/flygelhorn), Simon Agner (ts), Clara Aaholm (p), Frederik Hagner (b), Frederik Bülow (tr)

Frigga Feetless
Lyden af smukke melodier og harmonier som snakker og kommunikere sammen med et flydende tæppe af rytmer. Det bølger let og elegant op og ned i dynamik, mens hver musiker fortæller historier. Historier som endnu ikke er færdigt skrevet og som aldrig bliver fortalt, eller forstået på samme måde. Vil du høre, opleve og være en del af Frigga Feetless mange historier, så vil vi med glæde dele den kærlighed vi har for musikkens univers med dig!

Karmen Rõivassepp (voc), Kristoffer Gori Verdoner (g), Anders Ulfkjær Ammitzbøll (b), Kristoffer Matias Lysgaard Madsen (tr)


Varighed: 2 timer


Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium