x
James Taylor - James Taylor

James Taylor - James Taylor
Falconer Salen
D. 16.09.2014 Kl. 20:00

Aldersgrænse min. 8 år.
Kørestolspladser sælges kun via Callcentret tlf. 70 263 267

James Taylor til Danmark


Den amerikanske troubadour James Taylor lægger til september vejen forbi både København og Aarhus.

Den amerikanske singer-songwriter har i løbet af karrieren solgt over 100 millioner albums og er blevet optaget i både Rock and Roll og Songwriter’s Hall of Fame. Han har igennem mere end 40 år rørt folk med sin varme baryton stemme og karakteristiske guitarspil.
 
Gennem karrieren har den 65-årige amerikaner, både på koncertscenen og på sine plader, været til stor inspiration for generationer af unge musikere og musikelskere. James Taylor har formået at henvende sig til mange forskellige samfundsgrupper og samtidig været samlingspunkt på tværs af race og social status med sine kærlighedssange.

James Taylor har opnået guld og platin for klassikere som Sweet Baby James fra 1970, men også for nyere materiale som October Road fra 2002.  Han har vundet utallige Grammy Awards og for nyligt blev han tildelt Chevalier of the Order of Arts and Letters af den franske regering og fik overrakt the National Medal of Arts af Præsident Barack Obama i det Hvide Hus.  Han var også en af de få udvalgte kunstnere der optrådte da Obama blev indsat som præsident.
 
Nu lægger James Taylor endnu engang vejen forbi Danmark, når han giver koncert i Falconcer Salen 16. september og Musikhuset i Aarhus 17. september.