x

Forventningsfuldt Forår - Dr Pigekorets Forårskoncert - Forventningsfuldt Forår - Dr Pigekorets For
Holmens Kirke
D. 16.03.2014 Kl. 19:30

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Forventningsfuldt pigekor synger foråret ind


DR PigeKorets forårskoncert har i år fået titlen ’Forventningsfuldt forår’ og kredser omkring alt det, de fleste af os forbinder med forår: lysets komme, den forventningsfulde glæde og følelsen af samhørighed med naturen i al sin enkelthed, når alting spirer frem og det hele dufter nyt.


Med tiltrædelsen af korets unge og visionære chefdirigent Phillip Faber sætter DR PigeKoret fokus på nyskrevet lys og forventningsfuld vokalmusik, der giver koret mulighed for at vise sit store format og potentiale.


Koncerten byder på en række spændende nyere værker af bl.a. Eric Whitacre og John Taverner samt populære danske forårssange i ny iklædning, f.eks. ’Den blå anemone’’ og ’Hist, hvor vejen slår en bugt’ af H. C. Andersen. ”Med koncerten vil vi vise det format og potentiale, DR PigeKoret har. Vi vil gerne spille lidt med musklerne og præsentere publikum for alt det, vi kan og vil”, fortæller Phillip Faber.


Forårskoncerten er den første koncert ovenpå et begivenhedsrigt 2013. Her kunne DR PigeKoret fejre 75 års jubilæum med tre udsolgte koncerter i Koncertsalen i december. Julekoncerterne var samtidig den officielle tiltrædelse for Phillip Faber. Med sine 29 år er han DR PigeKorets hidtil yngste chefdirigent, og med ny energi og en klar kunstnerisk vision skal han sikre koret en ambitiøs fremtid i det musikalske landskab. Det sker på et tidspunkt, hvor DR PigeKoret har udviklet sig til at være et af Danmarks mest populære musikalske brands – ikke kun herhjemme men også internationalt.