x

ANDREW FRIEDRICH & FRIGGA FEETLESS

D. 02.04.2014 Kl. 20:00

Koncerten er slut kl. 22:00. Herefter er der gratis adgang.
Ved hvert billetkøb medfølger en gratis fadøl i baren.

Andew Friedrich & Frigga Feetless vil sammen støve gamle amerikanske standarter af og spille dem i friske, nye versioner, samt opføre nykomponeret og velskrevet musik.

Andrew Friedrich er født og opvokset i Boston og har studeret på den verdensberømte musikskole Berklee for senere at færdiggøre sin uddannelse i Austin, Texas, hvor han er yderst aktiv i musikmiljøet og underviser på skolen 26-Music. Af nylige projekter har Andrew bl.a. arbejdet sammen med Maria Scneider.

Frigga Feetless består af Karmen Röivassepp som er en helt unik jazzsangerinde fra Estland. Hendes præcise og flotte tonesprog gør hende til en yderst interessant improvisator og tager musikken til en helt ny dimension. Derudover medvirker Kristoffer Gori, Kristoffer Lysgaard og Anders Ulfkjær Ammitzbøll, som alle er aktive i det århusianske musikmiljø. Lysgaard er bl.a. bagmanden bag Jazzjam! Århus og har derudover for nyligt spillet med Aarhus Jazz Orchestra. Anders og Gori finder du ofte til Jazzjam! Århus og til flere andre arrangementer. Bl.a. har Gori spillet til Aarhus Took It og SPOT-festival. Anders Ulfkjær Ammitzbøll har flere gange turneret udenfor Danmark og har et stort netværk i både Århus, Ålborg og København. Desuden kan det nævnes, at Frigga Feetless er gået videre til kvartfinalerne i Ung Jazz 2014.