x
Reptile Youth + Special Guests - Reptile Youth + Special Guests

Reptile Youth + Special Guests - Reptile Youth + Special Guests
Pumpehuset
D. 13.03.2014 Kl. 21:00

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 2

REPTILE YOUTH UDGIVER ALBUM OG SPILLER KONCERTER.

Selv om de har turneret intensivt i halvandet år, virker det som om at rastløsheden og lysten til at eksperimentere kun bliver ved med at vokse hos det fremadstormende københavnske musikkollektiv, Reptile Youth.

Når de står på koncertscener overalt i verden bevæger Reptile Youth sig konstant på randen af en eksplosion. Energien lader til konstant at kunne sprænge det hele i luften. De stjæler din iPhone og kaster den tværs gennem rummet, inden du når at tage dit billede, og smækker dig en lussing, hvis du står og snakker med din fadøl. Men i stedet for den udslettende eksplosion, ender de i stedet med at efterlade en dirrende lyst til mere i luften. Og den lyst, kan du lige så godt lade være med at forsøge at undslippe, for det kan du ikke.

Siden udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum har Reptile Youth blandt andet spillet på anerkendte festivaler som Øya, Roskilde, Paléo, CMJ og Iceland Airwaves og spillet udsolgte koncerter i Pumpehuset og Lille Vega.

Reptile Youth udgiver deres andet album, Rivers That Run For A Sea That Is Gone, 11. marts 2014 og den første single 3. februar. I den anledning spiller bandet 3 koncerter; En i Aalborg, en i Aarhus og en i København. Reptile Youths kreative centrum består af sanger Mads Damsgaard Kristiansen og bassist Esben Valløe. Bandets nye album er indspillet live som et fempersoners stort band.