x
Bumsestilen

Bumsestilen
Gimle
D. 31.05.2014 Kl. 21:00

Gimle præsenterer:BUMSESTILEN + support: TBADato: 31.05.2014 kl. 21.00 - Dørene åbnes kl. 20.00

StåkoncertBumsestilen kommer derfra, hvor man ikke søger til sidemanden for inspiration. At være original og have sin egen lyd er efterhånden blevet en kliche, men når det kommer til Bumsestilen kan dette ikke diskuteres. Lyden er eksperimenterende hiphop med rødder i oldschool og med elementer fra reggae, rock og elektronisk musik.
Support:


Dialekten, der består af de to rappere/producere Chewbacca og Nota Bene, har eksisteret som gruppe siden 2000. Deres tekstunivers er jordnært, flowsne er finurlige og beatsne er bangin?, når Dialekten leverer hip hop med tydelig inspiration fra The golden Era.
Lars Virkli leverer dansk boom bap hiphop med en snert af kærlighed til det danske sprog.?? Han er bedre kendt under navnet Klaes, som et af de 5 medlemmer i Tudsegammelt. Med vægt på lyden fra 90'erne, leverer Lars Virkli alt fra punchlines til poesi, og musikken er uhøjtidelig og beskidt. På pladespillerne er Dj Jux.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.Hold dig opdateret om Gimles program på gimle.dk