x

Point Blank + Tais
Radar
D. 22.02.2014 Kl. 21:00

Få Radars nyhedsbrev - tryk her.


Langsom og jazzet hiphop, er ikke hverdagskost på den danske musikscene. Og med en besætning der tæller vokal, trompet, saxofon, guitar, piano, bas og trommer, befinder Point Blanks lydunivers sig langt fra det som oftest computerdominerede udtryk i megen anden dansk hiphop.

Bandets endnu ubetitlede debutalbum ligger klar til udgivelse. Ambitionen med det er at ramme et publikum, som ikke almindeligvis hører hip hop, og forhåbentlig skabe et alternativ til, hvordan man kan gribe genren an.


Tais er noget så sjældent, som en engelsksproget dansk urban-artist med internationalt format og karakter. Selv kalder han sin musik for “slough music”, bor i Aarhus, hvor han repræsenterer det nyligt opstartede crew “hukaos.

Lydmæssigt ligger Tais et sted i grænselandet imellem r’n’b, pop og hiphop. Ikke helt ulig udenlandske kunstnere som for eksempel Drake og The Weeknd – eller Ukendt Kunstner. Tais’ vokal er stærk i såvel de høje som de dybe toner, og han både producerer og skriver størstedelen af musikken selv.