x

Norma Jean (Us)
BETA
D. 06.04.2014 Kl. 20:00

Til trods for mange ændringer i besætning står amerikanske Norma Jean om muligt stærkere end nogensinde. Guitarist, Chris Day, er det eneste medlem, de har været med, siden gruppen blev dannet tilbage i 1997.

Dengang var det Josh Scogin, der nu er hovedmand bag The Chariot, som skreg sine lunger ud i front for bandet, men siden dengang har Cory Brandan udfyldt hans sko ideelt, senest på kvintetten meget roste, sjette album, "Wrongdoers" fra 2013.

Norma Jean er et af pionérbandsene inden for metalcore-genren, og for deres andet album "O' God, The Aftermath" modtog de en Grammy. Herudover har de kristne budskaber i sangteksterne gjort bandet til et af de største på den amerikanske "Christan Rock"-scene.

Bandet besøgte sidst Danmark i 2012, hvor metalsitet Rockfreaks belønnede koncerten med karakteren 9 ud af 10! Der er garanti for moshpit, når gutterne fra Georgia lægger vejen forbi Beta med hele tre opvarmningsnavne:

Liferuiner – fra Toronto, Canada kommer dette metalcore-foretagende. Bandet opstod egentlig som en joke, der gjorde grin med de ædruelige "straight edge"-bands; frem for at prædike en sund livsstil, skrev Liferuiner sange om had og død! Siden 2008 har de taget det hele mere seriøst, og de besøgte i 2013 Aarhus i ryggen på sidste års album, "Future Revisionists".

Night Verses – det yngste af aftenens bands kommer fra Los Angeles. Og i modsætning til de andre navne på programmet læner deres lyd sig mere op af den atmosfærisk post-rock. Night Verses spiller på det melodiske og kaotiske, og gør overvejende brug af rene vokaler. De albumdebuterede i juni sidste år med "Lift Your Existence".

Branson Hollis – aftenenes åbningsnavn kommer fra Frankrig og gør sig – ligesom Night Verses – inden for post-rocken. Med elementer af hardcore og rock skaber de er frisk take på metalcore-genren og har foruden Norma Jean allerede turneret med blandt andre La Dispute.

Kort sagt er der lagt op til en fantastisk aften i metalcoren og post-rockens navn på BETA, og det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig!