x
Erann DD

Erann DD
Musikhuset Aarhus
D. 13.03.2015 Kl. 20:00

En af Danmarks stærkeste soul-stemmer


Glæd dig til en dejlig aften i selskab med Erann DD. Her får du både nye og gamle hits, som f.eks. Still believing, When you´re around, Didn´t I tell you that I love you, You better believe og When you hold me. Sange, der er virkelige ørehængere.


Erann har samlet sine funky soulvenner, som er nogle af Danmarks bedste musikere. De vil kigge tilbage på de gamle rødder fra Motown-tiden og fra Erann´s tid i Zapp Zapp og Drori-Hansen.


Erann DD strøg i 1990´erne ind på de danske hitlister med sin sjælefyldte stemme. Første med Zapp Zapp, så med Drori-Hansen og fra år 2000 som solist med succesalbummet Still believing, der opnåede både guld og platin og bragte Eranns navn uden for landets grænser.


Debutalbummet manifesterede Erann som en af de ypperste, mandlige sangere herhjemme. Men også som en gudsbenådet soulstjerne i international klasse.


Erann DDs band består af Jacob Gurevitch, guitar, Poul Reimann, tangenter/sang, Bastian Sjelberg, bas, og Kristoffer Sjelberg, trommer.


Erann DD har også medvirket i TV2-programmet Toppen af poppen, hvor danskerne lærte ham nærmere at kende, både som soulsanger og som en hjertelig, sympatisk mand.

Arrangør: Musikhuset Aarhus