x

Comedy Zoo on Tour - Omar Marzouk, Michael Schøt & Carsten Eskelund - Entre

D. 12.03.2014 Kl. 20:00

De 3 komikere Omar Marzouk, Michael Schøt og Carsten Eskelund, glæder sig til i marts måned at gå back to basic på den fælles Comedy ZOO On Tour. Der er lagt op til mere end blot en sjov aften, der er nemlig også en stor mulighed for, at publikum går derfra en smule klogere. Kom med til en aften og oplev 3 stærke komikere, der kigger nærmere på sig selv, samfundet og verden omkring os.
Omar Marzouk har aldrig været bange for at ytre sine meninger og holdninger, tværtimod. Han har turneret landet over igennem mange år med sine one man shows, og senest med det nyeste show ”Bange For Sjov”, der udkom på DVD og som download i efteråret 2013. Omar fortæller om forventningerne til den kommende tour: ”Det føles, som at komme back to basic. Det var sådan stand-up startede. Her er der mulighed for, at komme tæt på publikum og det giver en helt særlig dynamik mellem os på scenen og publikum”. Omars seneste show handler, som titlen hentyder til, at være bange for sjov. Som komiker at være bange for, om man nu er sjov nok, i sin egen, men særligt i publikums optik. I Omars show på Comedy ZOO On Tour vil du høre ham stille nye spørgsmål. Bl.a. til at miste troen. ”Folk mister troen på mange ting, og detkender jeg også selv”, siger Omar Marzouk, ”og hvad sker der for eksempel, hvis vi mister troen på tro?”. Der vil blive stillet mange spændende spørgsmål, og flere af disse vil også blive besvaret, selvom Omar er en af de komikere, der også lægger op til, at publikum efterfølgende skal have noget at tænke over.
Michael Schøt er en rendyrket samfundssatirisk stand-up komiker og er derved lidt af et særsyn i Danmark. Der er sjældent under-bæltestedet materiale og publikum bliver ikke talt efter munden, når vores samfund kommer under Schøts stand-up-lup. Schøt optrådte i slutningen af sidste år med sit nyeste oneman show ”Kunstigt Intelligent”, og dette show er netop udkommet som download. ”Der er plads til at lege lidt, når man tager på klubtour. Det er her, jeg laver mit materiale. Jeg vil ikke kunne lave mine one man shows, hvis jeg ikke kom på disse tours. Her er der mulighed for at optræde for nogle mennesker, som måske ikke ser stand-up mere end et par gange om året, og deres reaktioner kan man virkelig bruge til noget i videreudviklingen af materialet”, fortæller han om det at være på Comedy ZOO On tour. Schøt løfter sløret en smule for, hvad showet på klubberne i marts kommer til at omhandle. ”Selvom jeg kan blive rasende over kønskampen, kan jeg ikke sige den er irrelevant. Jeg har bare lidt svært ved at placere mig selv. Det skal jeg prøve i marts. Og selvom jeg synes feministerne skal slappe af, så har jeg selv noget af det inden i mig. Jeg har selv to piger, og når jeg læser højt af prinsesse-bøger for dem, så kan jeg ikke lade være med at tilføje ting, så prinsen rigtig godt kan lide prinsessen fordi hun er smuk OG mega god til differentialregning”, siger en grinende Michael Schøt.
Carsten Eskelund har en evne til at levere selv den groveste joke på en måde, uden at det smilende ansigt vrænges, og at man som publikum stødes mere eller mindre. Første publikumsrække til hans shows inddrages ofte i hans begavede, veltimede og flabede jokes. I 2012 kom Carsten Eskelund med sit længe ventede one man show ”Sådan En Man Selv Griner Af”, og han optrådte igen med showet i København i 2013. ”Når man er på klubtour i Danmark, er det det tætteste man kommer på at være rockstjerne. Man optræder i en halv time og bagefter er der buffet og en øl, man ikke selv betaler for. Det er ligesom at være Mick Jagger i en hel måned”, siger Eskelund forventningsfuldt. Han mener også, at publikum vil blive klogere af at opleve de tre komikere på scenen i marts måned: ”Ja, publikum bliver klogere af at opleve Comedy ZOO on tour i marts måned, for man bliver klogere af at spejle sig i andre mennesker, som har gjort sig nogle tanker, om den verden vi lever i. Findes der noget bedre end at gå rundt og tænke ”sådan er verdenen”, og så kommerder pludselig nogen og siger noget andet, som måske kan ændre på ens opfattelse? Det er da rart og dejligt”, siger Carsten Eskelund.
Oplev Comedy ZOO On Tour i marts måned, der byder på hårdkogt stand-up fra ægte komikere. Det er en enestående mulighed, for at få en oplysende og sjov aften i selskab med de 3 kolleger.
Marzouk, Schøt og Eskelund glæder sig, ligeså meget som publikum, til de forestående shows… og naturligvis til livet på landevejen som rockstjerner.