x

Surfact + Support Stella Blackrose - Gratis koncert

D. 07.02.2014 Kl. 20:00

De seneste måneder har SURFACT været i studiet for at indspille akustiske versioner af sange fra deres tre album lange bagkatalog. Idéen opstod ved en tilfældighed, da SURFACT var i færd med at booke en tour i Tyskland tilbage i juni måned. Af økonomiske og logistiske årsager kunne bandet ikke slæbe alt deres udstyr med rundt til de relativt små spillesteder, så et forenklet set-up var derfor en nødvendighed. Bandets oplevelse af deres egne sange samt publikums reaktioner på koncerterne gav SURFACT lyst til at tage skridtet videre.
Det resulterer nu i udgivelsen ”Unamplified”, der udkom den 4. november gennem Trechoma Records.

”Sangene blev omarrangeret til et akustisk set-up, og det var som at blive genforenet med en gammel flamme. Sangene fik helt nyt liv og nærvær, og publikum var begejstrede. Det var en fed oplevelse, og vi kunne mærke, at denne plade bare skulle laves”, udtaler Jesper Storgaard fra SURFACT.
Bandet har været produktivt, og det har været svært at udvælge de 11 sange, der i sidste ende har fundet plads på ”Unamplified”. SURFACT puster nyt liv i sangene, og lytteren vil opdage nye facetter af bandets lyd, som hidtil har været gemt godt væk bag tung distortion og storladen rocksovs. De 11 sange er meget genkendelige, men alligevel hørbart anderledes. De stærke melodier og de delikate kompositioner får her lov til at stå alene uden den elektricitet, som normalvis udgør bandets rygrad.


Når SURFACT begiver sig ud på deres vinter tour i starten 2014 er STELLA BLACKROSE med i en stærkt skaleret akustisk udgave – med kun Rebecca Armstrong (vokal) og Anders Bo (guitar).
Det er dermed første (og måske eneste) gang bandet er på en decideret akustisk tour.

STELLA BLACKROSE udgav i 2012 albummet "Death & Forever" og med mange gode anmeldelser og koncerter i bagagen, arbejder de nu på deres 3. album med release i 2014. Der arbejdes på højtryk for at kunne præsentere en forsmag på albummet på de kommende datoer.