x
Panamah - Panamah Ekstrakoncert

Panamah - Panamah Ekstrakoncert
DR Koncerthuset
D. 13.04.2014 Kl. 20:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Panamah giver ekstrakoncert i Koncertsalen


Især for en ny artist kan Koncertsalen være en mundfuld. Alligevel tog Panamah udfordringen op og kan nu melde udsolgt til koncerten i april. Samtidig annonceres en ekstrakoncert.Da Panamah i november måned gav koncert Store Vega, skrev Gaffas anmelder, at ”den danske poptrio beviseligt havde vokset sig store nok til at levere en sublim og veltilrettelagt koncert i den udsolgte sal.”


Det tyder på, at bandet fortsætter den opadgående formkurve, for nu kan de melde udsolgt til den planlagte koncert i Koncertsalen. Samtidig annonceres en ekstrakoncert dagen efter. Således får omtrent endnu 1300 mennesker mulighed for at opleve Panamah i Koncertsalens unikke omgivelser.

Panamah består af den elektroniske DJ og producer Anders Christensen, guitaristen Peter Lützen samt sangerinden Amalie Stender. Bandet slog igennem for godt et år siden med singlen ’DJ Blues’, der blev fulgt op af ’Børn af natten’, ’Små stød’ og senest ’Frit fald’, som er aktuel på radio lige nu. I oktober udgav de albummet ’En varm nats kølige luft’.Panamah har modtaget både dobbelt-platin og platin for download, fået en Zulu Award for Årets nye navn samt været nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets danske hit. Desuden har to tredjedele af bandet, Peter og Anders, været nomineret til Årets danske producer.


Live har trioen fået ros for deres arbejde med sangene, fordi de udvikler studieversionerne og giver dem et endnu mere dynamisk udtryk: ”Flere af numrene bliver i mine ører faktisk endnu bedre af at få endnu mere tempo og kraft på, som det sker i liveversionerne.”, skrev Gaffa ved anmeldelsen af koncerten i Store Vega.


Vil man have fest, farver og endnu mere Panamah, er der således god grund til at finde vej til Koncerthuset og afslutte weekenden med masser af tempo i Koncertsalen søndag 13. april.


Special guest Julias Moon:


Når Panamah til april giver koncert to gange i Koncertsalen, får publikum også fornøjelsen af den fremadstormende danske trio Julias Moon. Julias Moon debuterede med singlen ’Bay’, der i efteråret var P3s Uundgåelige, og siden har forventningerne til de unge herrer fra København været høje.
Julias Moon har indtil videre udgivet ep’en ’Backseat Thunder’, hvorfra også ’Bay’ er taget. På ep’en flyder pop sammen med elektroniske og ’soulede’ strømninger.


Hør ’Bay’ og se videoen her http://www.youtube.com/watch?v=sACKF5Lsllw


Julias Moon på Facebook https://www.facebook.com/juliasmoonmusic