x

Die Krupps (D) + Neotek + Dj
Forbrændingen
D. 05.08.2014 Kl. 21:00

For længe, længe siden i 1995 spillede det Tyske Industrial/EBM band Die Krupps deres sidste koncert i København. Nu vender de endelig tilbage efter 19 års fravær hvor de vil indtage Forbrændingen. Det danske band Neotek vil varme op.Die Krupps:
Die Krupps blev dannet i starten af 80´erne hvorefter de udgav deres debut album i 1981. Siden den gang har Die Krupps udgivet en masse fantastiske album, et af de mere kendte er albummet ”One” hvor der også var en coverversion af Metallica´s sang ”One”. Desuden er Die Krupps meget kendte for der samarbejde med Nitzer Ebb hvor de udgav singlen ”Machineries Of Joy” sammen.


Die Krupps har igennem tiderne inspireret bands som Rammstein, Oomph, Rob Zombie med flere.
Die Krupps udgave sidste år i oktober deres første nye album i 16 år som hedder “The Machinists Of Joy” et meget, meget stærkt album der beviser at Die Krupps er stadig et af de bedste Industrial/EBM/Rock/Metal bands i verdenen.


Neotek:
Det danske Industrial/EBM band Neotek åbner for Die Krupps. Neotek spillede 2 koncerter sidste år, en af dem var i Malmø, og den anden i København. Begge koncerter var hvor de spillede et par Birmingham 6 sange udover deres eget materiale. Vi ser frem til endnu en gang at høre nogle af de fantastisk Birmingham 6 sange samt nogle Neotek´s bedste sange som Pink Noise, Mind Travelling, & Rhythm Machine. Neotek er meget kendte for deres energiske koncerter hvor de 4 mand på scenen giver den fuld skrue.