x
The William Blakes - Fastelavnskoncert

The William Blakes - Fastelavnskoncert
Amager Bio
D. 02.03.2014 Kl. 20:00

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

The William Blakes – Fastelavnskoncert

Alle gæster og opvarmningsband offentliggøres


På søndag - for sjette år i træk - afholder The William Blakes deres fastelavnskoncert denne gang i Amager Bio. Bandet vil, som traditionen byder, være klædt ud, og det samme vil publikum være. Det plejer de i hvert fald. Koncertens overskud går i år til velgørenhed i Haiti.

En anden tradition er, at bandet inviterer en række gæstesolister, og i år er bestemt ingen undtagelse, hvor bandet vil udsætte publikum for et VILDT overflødighedshorn af unikke talenter og oplevelser. Seneste tilføjelse er vokal-ensemblet Glas, der udelukkende består af kvindestemmer, og som synger på ungarsk. Om Glas udtaler Kristian Leth: ”Vi er beærede over at Glas kommer. Deres musik river i vores sjæle. Furierne begræder skæbnen, og besynger det uendelige. Og det gør de til vores fastelavns-koncert. Sådan!”.

Der ud over kan bandet nu også præsentere aftenens opvarmningsband, Basco: ”De er hele entreen værd i sig selv. En poetisk og eventyrlig musik, en blanding af folk, groove og de vildeste melodier. Endnu et eksempel på den afsindigt inspirerende folkemusik-scene lige nu.”.

Det samlede lineup til Fastelavnskoncerten ser således ud:

Basco

Thomas Andersson

Hugo Rasmussen

Stefan Pasborg

Sussie Luscinia.

Dreamers’ Circus

Jens Haack

T.S. Høeg

Martin Hedegaard

Glas

… og så naturligvis The William Blakes