x

Pan Showcase Feat. Bill Kouligas / Lee Gamble / Jar Moff
JAZZHOUSE
D. 31.05.2014 Kl. 22:00


PROTON præsenterer labelnight med det skelsættende Berliner-label PAN. Oplev tre koncerter, der spænder over analogtechno, avantgardistisk impro, konkretmusik, noise og minimalisme.Hvis man har den mindste interesse for eksperimenterende elektronisk musik, har man med stor sandsynlighed hørt om det Berlin-baserede pladeselskab, PAN.


Med en usædvanlig kompromisløshed har selskabet uden skelen til genrer udgivet knækket analogtechno, avantgardistisk impro, konkretmusik, noise og minimalisme. Denne showcase byder ligeledes på lidt af det hele, med livesets fra selskabets ejer og chefideolog Bill Kouligas, den britiske jungle-dekonstruktivist Lee Gamble og græske Jar Moff.


Om PROTON
PROTON er en ny serie koncerter på Jazzhouse, der har som erklæret mål at præsentere eksperimenterende og livebaseret elektronisk musik. PROTON består af folk, der ligeledes er engageret i den odenseanske PHONO festival, og i lighed med denne består forårets program af kunstnere, der hverken passer ind på den traditionelle natklub eller det typiske rockvenue. Programmet spænder vidt: fra organisk acid til genrefornægtende avantgarde, fra maskintung techno til electro med big band. Det er mestendels musik, som kan siges at befinde sig enten i periferien af dansegulvet, eller i den dansable og taktfaste ende af eksperimentalmusikken.