x
Elton John and His Band

Elton John and His Band
Skovdalen
D. 05.07.2014 Kl. 20:00

Elton John og band til Skovrock i Aalborg på hyldestturné

Elton Johns mest succesfulde albumudgivelse ”Goodbye Yellow Brick Road" danner her i
40-året for udgivelsen baggrund for en verdensomspændende turné for Elton John and his Band med i øjeblikket cirka 50 ”Follow the Yellowbrick Road” koncerter, og bringer ham for første gang til de populære Skovrock sommerkoncerter i Aalborg lørdag den 5. juli.

Når den legendariske musiker træder op på scenen i bøgeskoven Skovdalen sammen med sit velspillende band, bliver det med fokus på hans første dobbelte album, der bl.a. indeholdt covertitlen, smukke Goodbye Yellow Brick Road, Candle In The Wind, Bennie And The Jets and Saturday’s Alright For Fighting. 40-året fejres også med en ny specialudgave af dobbeltalbummet fra oktober 1973.

Sir Elton John er uden sammenligning et af de helt store musikalske genier kun overgået af Elvis Presley og The Beatles.  Som treårig satte han sig til pianoet, og på gehør spillede han en vals, og det helt udsædvanlige gehør bragte ham også igennem en konservatorie-uddannelse uden den store arbejdsindsats. Siden begyndelse af 70’erne, hvor Elton John fik sit gennembrud i England og nærmest overnight i USA, bl.a. sammen med hans nuværende trommeslager Nigel Olsson, har han givet over 3.000 koncerter. På verdensplan er der solgt imponerende 250 millioner plader, så det er ikke fordi den meget formuende musiker har brug for mere på bankbogen, må man formode.  Hans seneste koncert i sommeren 2013 i Danmark, var da også i den grad præget af spilleglæde både fra ham og bandet, der udover Nigel Olsson også tæller Davey Johnstone, Matt Bissonette, Kim Bullard og John Mahon. Som regel har koncerterne en varighed på 2,5 til 3 timer og uden opvarmning, da Elton John og band selv fylder koncertaftenen så rigeligt ud!

Den 66-årige sir Elton John er stadig den kunstner i verden, der har rekorden i flest solgte singler. Candle In The Wind, der blev udgivet som en hyldest til Prinsesse Diana ved hendes død i 1997, har solgt 33 millioner eksemplarer.

Koncerten i Aalborg er ikke Elton Johns første i Limfjordsbyen. Han gav i juni 2004 koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center, som nu 10 år efter igen får Elton John på besøg sammen med Skovrockarrangøren.

 

Elton John VIP-pakke:

Start din aften med en lækker middag i Restaurant Papegøjehaven, kun 300 meter fra koncertpladsen.

Med en VIP-pakke får du mulighed for at købe koncertbillet inkl. en lækker 3-retters menu i forbindelse med koncerten med Elton John.

VIP-pakken indeholder:
Koncertbillet
Velkomstdrink
Eksklusiv 3-retters menu i Restaurant Papegøjehaven
2 glas vin
2 drinkskuponer pr. person til brug i Skovdalen (udleveres ifm. spisningen)
Velkomstdrink i Restaurant Papegøjehaven kl. 16.30, middagen slutter kl. 19.

Pr. person kr. 1.395,-

Menu VIP-pakker:
Velkomstdrink - Appetizer.
Rose af ferskrøget laks, friske hvide slikasparges “vinaigrette”, hertil stenovnsbagt brød.
Helstegt kalvemørbrad, nye vildmosekartofler, bananskalotteløg i hvid balsamico.
Gulerodsmousse med timian, fyldt portobello svamp, citronkalvesauce, a part jordbærsalat med piment og chili.
Friske bær med sauce sabayonne.

Til ovenstående serveres 2 glas vin pr. person.