x

Eurovision Song Contest 2014 - Semifinal 1
B&W Hallerne
D. 06.05.2014 Kl. 21:00

BEMÆRK: på 1. og 2. række er der mulighed for begrænset udsyn!
Kørestolsbrugere/handicappede kan kun købe billet gennem Billetlugens Callcenter på 70 263 267, mandag - fredag, 10 til 17.00

VIGTIGT:

Husk at tilmelde dig EUROVISION 2014 Update, så vi kan sende dig vigtig praktisk information, adgang til Refshaleøen, transport, showstart osv om EUROVISION 2014. Du vil også modtage specielle tilbud og information omkring aktiviteter i forbindelse med Eurovision 2014.


Der sælges IKKE billetter via FONA eller andre tredjemandssalgssteder. Dette gælder også Billetlugens besøgsadresse.

Vær med til Eurovision Song Contest 2014!


Verdens største musikkonkurrence
For kun tredje gang i historien, skal Danmark være vært for Eurovision Song Contest. Du kan blive en del af den historiske begivenhed og opleve stjernerne i verdens største musikkonkurrence på tætteste hold ved et af de fantastiske shows i B&W-hallerne på Refshaleøen i København.
 
Finale og semifinaler
De to semifinaleshows 6. og 8. maj bliver tv-transmitteret. Det samme gælder finaleshowet 10.maj, hvor vinderen af Eurovision Song Contest også bliver kåret. Danmark er som værtsland sikret en plads i finalen (sammen med Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og England.) De andre deltagerlande dyster mod hinanden i to semifinaler for at sikre sig en plads i finalen.


Juryshows
Juryshows afholdes aftenen før henholdsvis finalen og semifinalerne. De fungerer som generalprøver, og det er ud fra disse shows juryerne i alle de europæiske lande afgiver deres stemmer, derfor er spændingen mindst lige så stor som til de tv-transmitterede shows. Med flotte kostumer og uforglemmelige sceneshows er den helt rigtige grand prix stemning på plads.
 
Familieshows
Du og din familie kan også få oplevelsen helt tæt på ved et af de tre familieshows. Disse shows er generalprøver, uden kostumer, der afholdes om eftermiddagen på de dage, hvor der er semifinale eller finale. Familieshowet er en enestående chance for at se bag kameraet på en kæmpe tv-produktion, og I kan varme op til en semifinale eller finalen, som I måske kan nå hjem og se på TV.
 
Begrænset antal billetter per person
Så mange som muligt skal have mulighed for at oplevede et af de mange flotte shows. Derfor, er antallet af billetter, en enkelt person kan købe, begrænset.

Finalen 10. maj: maks. 6 billetter.
Semifinalerne 6. og 8. maj: maks. 8 billetter
Juryfinalen 9. maj: maks. 8 billetter
Jurysemifinaler 5. og 7. maj: maks 10 billetter
Familiefinalen 10. maj om eftermiddagen: maks. 10 billetter
Familiesemifinaler 6. og 8. maj om eftermiddagen: maks. 10 billetter

Gruppebilletter til firmaer
Ønsker du at købe billetpakker med middag eller billetpakker til større grupper, skal du sende din forespørgsel til [email protected] med ”Eurovision 2014” i emnefeltet. Husk angivelse af, hvilke billetter du ønsker til hvilke shows. Bemærk venligst, at din forespørgsel ikke er bindende, samt at du ikke er garanteret billetter ved fremsendelse af ønske.
 
Frontrow er eksklusiv partner på alle billetpakker. Derfor skal din forespørgsel gå herigennem. Billetlugen kan ikke hjælpe med dette. Har du tidligere sendt din forespørgsel til Billetlugen, så er denne nu videregivet til Frontrow, som vil kontakte dig.