x

Lake Street Dive
Pumpehuset
D. 22.05.2014 Kl. 21:00

Lake Street Dive gav i november 2013 to udsolgte koncerter i Huset i Købehavn. Blot et halvt år efter deres første europaturné vender det fremadstormende amerikanske band nu tilbage til Europa og Danmark, hvor de denne gang optræder i større rammer i Pumpehuset.

De fire medlemmer af Lake Street Dive studerede alle på Bostons New England musikkonservatorium, da den lokale guitarist og trompetist Mike Olson håndplukkede dem ud blandt eleverne og satte dem sammen. Bandet udgav deres debutalbum In This Episode i 2007, men det var først da de lagde deres cover af The Jackson 5´s I Want You Back på youtube i 2012 at de for alvor slog igennem. Videoen blev hurtigt populær og er blevet et onlinefænomen med over 1.200.000 views

Siden har bandet fået stor opmærksomhed i den amerikanske presse. The New Yorker, Hollywood Reporter og The New York Daily News har alle givet bandet rosende ord med på vejen og har især lagt mærke til bandets energi og forsanger Rachel Price, der blandt andet bliver sammenlignet med en ung Etta James. De er desuden netop blevet kåret til at være iblandt 10 New Artists You Need to Know af selveste Rolling Stone Magazine, der kalder bandet for ’unexpected showstoppers’.

Lake Street Dive udgiver deres nye album Bad Self Portraits 18. februar, men bandet slår fast at de skal opleves live og det er der nu mulighed for i Pumpehuset 22. maj, hvor de endnu engang står klar til at spille stemningsfuldt musik for deres danske fanskare.