x
Hanne Boel

Hanne Boel
DR Koncerthuset
D. 09.10.2014 Kl. 20:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Nye, gamle numre foldes ud i Koncerthuset


På mandag udgiver Hanne Boel de bedste ’Outtakes’ fra perioden 1989-2007. Til efteråret tager hun dem, de store hits og helt nye numre med i Studie 2.


 


Hanne Boel tager 3. februar musikalsk hul på det nye år med udgivelsen af ’Outtakes’, der byder på endnu uhørte numre fra sangerindens omfattende karriere i perioden 1989-2007. Også live tager hun en kunstnerisk rejse tilbage i tiden og samler Jens Runge og Vicky Singh, begge på guitar og kor, som hun i 2005-2007 turnerede land og rige rundt med med stor succes. Trekløveret har publikum nu mulighed for at opleve – eller genopleve – til efteråret i Koncerthusets Studie 2.


Materialet fra ’Outtakes’ stammer fra Hanne Boels efterhånden mange albumindspilninger, hvor der ofte er indspillet flere sange end der har været plads til. På ’Outtakes’ har Hanne Boel udvalgt sine personlige favoritter af covernumre og musikalske features, der hidtil aldrig har set dagens lys.Hanne Boel debuterede i 1988 med det soulprægede album ’Black Wolf’, der blev startskuddet til en imponerende karriere. Hun har adskillelige gange siden toppet hitlisterne i Danmark og Skandinavien, solgt mere end en million albums og har spillet flere tusinde koncerter, både herhjemme, i Norge, Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.


Blandt Hanne Boels største hits er ‘Don’t Know Much About Love’, ‘Black Wolf’, ‘Talk it Out’, ‘(I Wanna) Make Love to You’ og ‘Light in Your Heart’. Mon ikke publikum får fornøjelsen af både gamle klassikere, nye numre og ’Outtakes’ fra hele karrieren, når den populære sangerinde til oktober går på scenen i Koncerthusets Studie 2.