x

Wolves Like Us + I Am Heresy
BETA
D. 08.04.2014 Kl. 21:00

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

NORGES TORNADO, WOLVES LIKE US, RAMMER BETA I APRIL!
Fra Norge farer Kvelertak lige nu frem på den internationale musikscene. Men længere nede i undergrunden finder man deres landsmænd WOLVES LIKE US, der spiller en hæsblæsende hybrid af post-hardcore og sludge. Oslo-kvartetten debuterede i 2011 med det roste album, "Late Love", der medførte en tjans som opvarmning, netop for Kvelertak.

Den heftige turnéren har forsinket WOLVES LIKE US’ andet album, men nu kommer det endelig (24. februar), og det bærer den dunkle titel, ”Black Soul Choir”. Skiven er produceret af Mike Hartung, der har siddet bag knapperne for en række af WOLVES’ kendte kollegaer; fra a-Ha til Satyricon, så de 11 energiudladninger vil med garanti have både punch og melodi.

Til at sparke den store fest i gang på Beta, medbringer de fire nordmænd desuden de amerikanske venner i I Am Heresy, som er Boysetsfires Nathan Grays sideprojekt. Ligesom hovednavnet spiller de hidsig post-hardcore med indspark af alt fra sludge til metalcore, så der bliver med garanti smæk for skillingen, når de to bands rammer BETA, tirsdag d. 8. april. Billetsalget er allerede i gang via Billetlugen.dk på linket nedenfor.