x

Miners Outfit

D. 29.03.2014 Kl. 21:30

Det skandinaviske americana projekt Miners Outfit samler musikere fra Danmark og Sverige.
Miners Outfit består af de to hovedmænd Thomas Pedersen og Andreas Borne på steelguitarer, mandolin, banjo, stomp og sang og forskellige session og halvfaste kræfter der trækkes på - på scenen og i studio.
Gruppen serverer en intens og stemningsfuld omgang country/rock/americana/folk/roots/sing-songwriter/blues, der består af egne kompositioner.
Der trækkes på inspirationskilder som Cash, Cave, Waits, Williams lll, Skip James, McDowell, R. Johnson, Larsen og Springsteen, m. fl. og den akustiske sound er i centrum trods musikernes solide og alsidige baggrund udi rock, metal, traditionel blues og roots.
Sammen med producer Tue Madsen viser der sig i klangfladerne et råt og ærligt lydbillede fanget og underbygget i Antfarm studio i Århus, så alle numre får hver deres egen sound.
Gruppen har arbejdet sammen i halvandet år ca. og skriver og indspiller løbende nyt materiale. På trods af geografiske afstande er gruppen meget produktiv og levere et liveshow man sjældent glemmer. Miners Outfit forsøger at hensætte til filmiske stemninger og landskaber af støvede sletter, mineskakter, episke solnedgange, outlaws, stærk moonshine, broken hearts, hardships.
Lyrikken udtrykker dagligdags shoutouts for almindelige mennesker i almindelige situationer og almindelige livsbegivenheder. – dog nogen med et lille tvist.