x

The Show - a Tribute to Abba
Musikhuset Aarhus
D. 09.03.2014 Kl. 16:00

"Absolut det bedste ABBA siden ABBA"  
(Den officielle, internationale ABBA-fanklub).


Året er 1974 i Brighton, England. Et samlet Europa har voteret og suverænt valgt Waterloo, som den absolutte vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her starter legenden ABBA som med årene er blevet klodens bedst sælgende popgruppe efter The Beatles. ABBA  har ikke turneret i årtier, men faklen bæres videre af The Show, der har sat sig tungt på 1. pladsen som klodens bedste ABBA tribute show, i hvert fald hvis man skal tro den officielle internationale ABBA fanklub.


Dansk produceret, svensk leveret
Siden 2001 har The Show spillet flere end 550 koncerter i 38 lande og solgt over to millioner billetter. The Show skaber den perfekte illusion af det originale ABBA - med den nyeste teknologi og lys og den samme fantastiske lyd.

Musikken leveres af det svenske band Waterloo, som bakkes op af The National Symphony Orchestra of London under ledelse af dirigent Matthew Freeman, som har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.


For at øge originaliteten i showet, så gæsteoptræder minimum én af de oprindelige ABBA musikere i showet. I Musikhuset kan publikum glæde sig til at opleve den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det oprindelige ABBA og assisterede Benny Andersson med kompositionen af I Do, I Do, I Do, I Do, I Do.

The Show vandt  i 2010 den prestigefyldte pris The Limelight Award i London for Best Show – foran shows som Thriller Live, Dirty Dancing og Priscilla The Musical.Arrangør: Musikhuset Aarhus