x
Sick Puppies

Sick Puppies
BETA
D. 13.04.2014 Kl. 20:00

Aldersgrænse 8år.

VIP opgradering kan købes her:www.smarturl.it/SPtourEU

Det australske rockband Sick Puppies gæster Beta 13. april, hvor de har britiske The Feud med som support

Det alternative rockband Sick Puppies giver endnu en dansk koncert, når de gæster Beta til foråret. Den australske trio, med forsanger og guitarist Shimon Moore i front, er aktuel med deres 4. album Connect, der med både intense rocksange og lyriske ballader er bandets mest ambitiøse plade til dato.
 
Sick Puppies blev dannet i 1999, men det var først da de flyttede til L.A. i 2006 at de for alvor slog igennem. Kort tid efter ankomsten til USA blev bandets single ’All The Same’ titelsangen til viralvideoen ’Free Hugs Campaign’ og med over 75 millioner views på youtube førte det til optrædener hos Oprah, 60 Minutes, CNN, Good Morning America og The Tonight Show with Jay Leno.
 
Sick Puppies udgav i 2011 albummet Tri-Polar og førstesinglen fra pladen You’re Going Down formåede at sælge over 2 millioner eksemplarer og blev soundtracket til det amerikanske wrestlingforbund WWE´s månedlige TV show Extreme Rules. Bandet har også leveret numre til flere populære computerspil, som Tekken og Street Fighter.
 
Sick Puppies tager det britiske elektro-rock band The Feud med som support. I 2010 debuterede de med singlen In Between The Lines, der modtog stor ros og opmærksomhed fra anmeldere i hele Europa. Siden har de blandt andet optrådt på hovedscenen på Tjekkiets største festival Rock for People, hvor store navne som The Prodigy, Editors, The Subways og Muse også har spillet.
 
Sick Puppies er et dedikeret liveband, der har spillet over 750 koncerter i USA alene og har turneret med store navne som Muse, Tool, The Killers, Papa Roach og Deftones. Nu er det Danmarks tur, når bandet lægger vejen forbi Beta 13. april. Det bliver med The Feud som support.