x
Søren Huss - Absolut Solo

Søren Huss - Absolut Solo
Spillestedet HARDERS
D. 10.05.2014 Kl. 21:00

SØREN HUSS - ABSOLUT SOLO

Søren Huss på ny DanmarksturnéDato: den 10.05.14 kl.21:00. Dørene åbner kl.20:00.

StåpladserSøren Huss har valgt at tilrettelægge en ny Danmarksturné, men denne gang bliver det helt på egen hånd uden hans såkaldte Huss-Band. Den anerkendte kunstner tager således soloprojektet til nye højder, hvor hans stemme kommer i absolut fokus. På den kommende turné er det numre fra Huss' to tidligere album, som bliver fremført i et akustisk one-man-show.

Den tidligere forsanger i succesbandet Saybia valgte at holde pause i 2008.

Derefter gik han videre på egen hånd, og han udkom i 2010 med sin solodebut "Troen & Ingen", der gik ind som nummer 1 på den officielle danske hitliste.

Sidste år var han ude med efterfølgeren "Oppefra & Ned", der for alvor bekræftede Huss' potentiale som solist.

De to soloalbum fik henholdsvis fire og fem stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, der beskrev den sidste udgivelse således: "Sangene på Oppefra & Ned er holdbare som selvstændige sange, hvor Søren Huss viser sig som en af de stærkeste danske sangskrivere for øjeblikket. Han formår på fornem vis at favne både det rugende mørke, den eftertænksomme skønhed og den poetiske lethed i sine sange".Dørene åbner kl. 20.00. Koncerten starter kl. 21.00.Se videoen til 'Troen og ingen' her:

http://www.youtube.com/watch?v=Q20-SuupV3wLæs mere her:

https://www.facebook.com/soerenhussSe mere: www.harders.infoArrangør: Spillestedet Harders