x
Hanne Boel Trio

Hanne Boel Trio
Kulturhuset Viften
D. 10.10.2014 Kl. 20:30

Hanne Boel har netop udgivet et nyt album, der byder på hidtil uhørte sangskatte fra sangerindens omfattende karriere. Ved skabelsen af Hanne Boels mange albums har hun ofte indspillet flere sange, end der reelt var kapacitet til på albummet. En perlerække af disse numre er samlet på albummet Outtakes i Viften.

Hanne Boel er en institution i dansk rock og soul. Den 56-årige sangerinde har været med siden 80´erne og spænder genremæssigt vidt med alt fra gospel, soul og jazz til rock, pop og et stænk af techno.

Hun har haft succes i hele Skandinavien samt Tyskland, med et samlet pladesalg på 2,5 millioner. Hendes andet album, Dark Passion (1990) har alene solgt over en halv million eksemplarer på verdensplan, mens Hanne Boel vandt fem Grammy-statuetter for albummet i 1991.

Hanne Boel er én af de stabile kunstnere med sit faste og trofaste publikum. Helt siden 80´erne, da hun var medlem af gruppen Blast, og fra hun i 1988 udgav debutpladen som solist, Black Wolf, har hun været et yndet koncertnavn både herhjemme, i Skandinavien og i Tyskland. Igennem alle årene er hun løbende kommet med nye albums.