x
FRANK ZIYANAK RELEASE

FRANK ZIYANAK RELEASE

D. 12.04.2014 Kl. 18:00

Vi holder releasefest for Frank Ziyanaks nye album “Familie før musik før penge.”

Frank Ziyanak er en moderne baggårdspuma fra Silkeborg, der aldrig ser sig tilbage. Siden han som barn stjal sin første guitar, har han udgivet 5 plader med garagerockbandet Death To Frank Ziyanak og electrorockerne The Wong Boys.

For to år siden stod han med sin færdige solo-debut i hånden, men han kunne ikke længere lide “den gamle Frank Ziyanak” – så han smed den ud, blev tatovør og begyndte at synge på dansk.

Nu har han endelig gjort pladen færdig og karakteriserer stilen som en blanding mellem Yazoo og John Mogensen. Udgivelsen er produceret af den anerkendte producer Jon Schumann, der er bosat i England.

Lyden af denne plade er lyden af Lupinvej, det nærmeste Silkeborg kommer på ghetto. Her boede Frank med sin mor og lillebror, når han ikke var hos sine bedsteforældre. Faren var fremmedarbejder fra Tyrkiet og rejste hjem, før han kendte noget til Frank.

Moren lyttede til Yazoo, og bedsteforældrene lyttede til John Mogensen. Sangene på “Familie før musik før penge” er dybt personlige og handler kort sagt om familie, kærlighed og penge. Man kan lade sig røre af teksterne eller bare danse til musikken.