x
Förtress

Förtress
BETA
D. 22.03.2014 Kl. 22:00

For blot halvandet år siden tørnede fire drengerøve sammen i en fælles vision; at bringe rock’n’roll tilbage! Siden da har Förtress med en sjælden velvilje banet en usandsynlig succesfuld vej til netop dét.

Og nu er bandet klar til et nyt år med ny lyd, fornyet energi og deres ukuelige heavyrock. EP'en "Legends" kommer i kølvandet på et begivenhedsrigt år for drengene, der har budt på mange overraskelser og gode shows på festivaler, som headliner og ikke mindst som support for nogle af de helt store navne.

Selvom bandet Förtress er mindre end halvandet år gammelt og i praksis stadig splinternyt, har de meget hurtigt opnået de resultater, alle med en rockstar i sig drømmer om:

Pladekontrakt, utallige supportjobs for anerkendte bands (Specktors, The Floor is Made of Lava, Kvelertak og Bam Margera), åbningsjob på Smukfest, en sync-aftale med Levi's og en EP der gik #3 på iTunes.

Den nye EP fejres på behørig vis med en 10 datoer lang dansk turné i marts og april, og den første koncert i rækken finder sted på BETA! Så kig forbi og hjælp de unge gutter godt på vej rundt i rock-Danmark!