x

Kåre Norge
Glumsø Biograf og Kulturhus
D. 10.04.2014 Kl. 21:00

Glumsø Biograf og KulturhusKåre Norge


Internationalt kendte guitar ekvilibristDato: 10.04.2014 kl. 21.00 - Dørene åbnes kl. 20.00

unummereret sidde og stå pladserKendt guitarist gæster GlumsøGensyn med den landskendte guitar-ekvilibrist Kaare Norge i Glumsø Bio og KulturhusHan behøver næppe nærmere præsentation - den danske, internationalt anerkendte guitar-ekvilibrist Kaare Norge. Tusinder af koncerter her i landet og i udlandet og en imponerende række af cd-udgivelser står han bag - og nu kommer han igen til Glumsø og holder koncert for sit trofaste publikum.

Det sker den 10. april i Glumsø Bio og Kulturhus. Her vil Norge give prøver på sit utroligt brede repertoire: blandt andet spansk musik, dansk musik af Carl Nielsen , og musik af Mozart. Men man vil også kunne høre guitaristens populære Beatles-arrangementer.

Kaare Norge vil som sædvanlig fortælle om musikken mellem numrene.

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske tradition og spansk guitar. Han er desuden kendt for at spille kompositioner på guitaren skrevet til andre instrumenter: bl.a. Bachs kompositioner for cembalo og Air.Kaare Norge har spillet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet.

22 CD'er og én dvd er det blevet til. Det har resulteret i 4 guldplader og én af platin.

Kaare Norge har desuden fået tildelt et utal af priser bl.a. Danmarks Radios Bolero-pris.Koncerten i Glumsø Biograf og Kulturhus, Østergade 16 i Glumsø, starter kl 20. og dørene åbnes en time før.Billetter til 200 kr. kan købes i Super Brugsen, Glumsø, eller på SJ-billetten m. gebyr.

Varighed: ca.2 timeDørene åbner kl. 20.

Kom og "svøm hen" over bl.a. sydlandske rytmer

og husk at tage din nabo med