x
S. Carey

S. Carey
Vega
D. 28.05.2014 Kl. 21:00

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Bon Iver musiker gæster København

“S. Carey Grows to New Heights with Debut LP” – The Observer

Som trommeslager, korsanger og kapelmester i Bon Iver har S. Carey (Sean Carey) gæstet Danmark flere gange, men den 28. maj 2014 vil den talentfulde multiinstrumentalist og sangskriver spille med sit soloprojekt under eget navn i Lille VEGA i København.

Hans meditative og filmiske debutalbum ’All We Grow’ fra 2010 bød både på traditionel folk og rock lyd, men også elementer af kammerpop og mere indie og jazzede elementer. Han sammenlignes ikke uden grund med artister som Sufjan Stevens, Fleet Foxes, Iron & Wine og José González. I 2010 da han udgav sit debutalbum var han en af de mest omtalte artister på den toneangivende CMJ festival i New York.

Sean Carey udgiver sit nye album Range Of Light den 1. april.