x

Aflyst! Forfest Hos Albert Einstein
DR Koncerthuset
D. 14.11.2014 Kl. 19:30

Denne koncert sælges også med 10% Pluk og mix-rabat ved køb af billetter til min. fire koncerter. Klik her for at bestille Pluk og mix.Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST!
KUNDER DER HAR KØBT BILLETTER, BLIVER KONTAKTET DIREKTE.


DR UnderholdningsOrkestret lukkes som led i ny musikplan


DR har vedtaget en samlet økonomiplan og ny musikplan, som indebærer en omlægning af de levende musiktilbud fra DR. Som led heri nedlægges DR UnderholdningsOrkestret.


De planlagte koncerter med DR UnderholdningsOrkestret i 2014 forventes gennemført. De planlagte koncerter i 2015 aflyses. Koncerten Fischers 9. 21. november 2014 bliver DR UnderholdningsOrkestrets sidste store klassiske koncert.


Har du købt billet til en aflyst koncert, får du direkte besked.


Det er en stor beslutning at lukke DR UnderholdningsOrkestret, som har eksisteret i 75 år og spillet en vigtig rolle i dansk musikliv. Den nye musikplan vil til gengæld styrke DR SymfoniOrkestret, DR Big Bandet og DR PigeKoret, så DRs kor og orkestre fortsat giver publikum musikalske oplevelser af allerhøjeste kunstneriske kvalitet og i hele bredden - fra det klassiske til det rytmiske, moderne og korbaserede - både i og udenfor DR Koncerthuset.


Tak til DR UnderholdningsOrkestrets publikum for 75 fantastiske år sammen! Vi håber, at I fortsat vil gå på musikalsk opdagelse i DRs kor og orkestres repertoire, og vi håber på nye store musikalske oplevelser sammen - både i DR koncerthuset og rundt om i landet.