x

Drs Store Juleshow
DR Koncerthuset
D. 12.12.2014 Kl. 20:00

Denne koncert sælges også med 10% Pluk og mix-rabat ved køb af billetter til min. fire koncerter. Klik her for at bestille Pluk og mix.Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Med Lise Rønne og Jakob Riising som værter byder DR UnderholdningsOrkestret til julefest for hele familien – i DR Koncerthuset og på DR1

Tre koncerter i DR Koncerthuset 12. og 13. december giver publikum - og efterfølgende seerne på DR1 - mulighed for at opleve en julegavebunke af de helt store, når værtsparret Lise Rønne og Jakob Riising tager alle familierne med på turen hjem til jul.

'Driving home for Christmas' har inspireret til DR's Store Juleshow i år, og hvem kommer ikke i det dejligste julehumør, når de hører Chris Reas klassiker? Temaer som familie, traditioner og fællesskab giver værterne noget at tænke over, mens DR UnderholdningsOrkestret sørger for den gode tone - sammen med årets solister fra Danmark, Norge, Island og Sverige.

Solisterne
Som tidligere år samler DR's Store Juleshow solister fra hele Norden - 2014 er ingen undtagelse. Fra Sverige kommer i år Zara Larsson, som også var at finde på listen over solister ved sidste års show. Men i år er hun i selskab med en helt særlig og meget populær dansk herre, nemlig Christopher. Også en anden ung sangerinde Caroline Franceska får lov at synge duet med en af de populæreste danske navne, når hun sammen med Burhan G. synger hittet 'Kærlighed og Krig'.
En anden særlig duet får publikum, når mor og søn synger et helt særligt julenummer - Anne og Xander Linnet.
Fra Norge kommer Donkeyboy med deres nyeste single, 'Hero', mens Island er repræsenteret ved den ene halvdel af My Bubba - den anden halvdel er svensk.
Resten af listen er hentet herhjemme, men er ikke mindre imponerende: Nik og Jay, Barbara Moleko, Stine Bramsen, Hymns from Nineveh, Jimmy Jørgensen, Annette Heick og Caroline Castell. Sidstnævnte tre synger et medley over kendte julekalendersange, som nok skal få de nostalgiske følelser frem i såvel unge som gamle.
Og alle som en er solisterne og duetterne akkompagneret af DR UnderholdningsOrkestret, mens en del af numrene får en helt særlig opbakning af The Ken Burton Singers - et 14 mand swingende gospelkor fra London.