x

Mutter & Sibelius
DR Koncerthuset
D. 23.01.2015 Kl. 19:30

Denne koncert sælges også med 10% Pluk og mix-rabat ved køb af billetter til min. fire koncerter. Klik her for at bestille Pluk og mix.Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Mutter & Sibelius

Verdens mest berømte violinist, Anne Sophie Mutter, optræder for første gang i DR Koncerthuset. Sibelius’ majestætiske Violinkoncert er det nordiske centrum i et af sæsonens allerflotteste programmer, der begynder med det finske nationalstykke Finlandia.                 

Det danske publikum har ikke haft mange chancer for at høre verdens mest berømte violinist, Anne-Sophie Mutter. Men her er muligheden! Anne-Sophie Mutters første optræden i DR Koncerthuset bliver et af sæsonens absolutte højdepunkter. Et møde med en ekstremt modig, kræsen og dygtig solist, som i hele sin karriere har været svær at sammenligne med nogen anden violinist. Og i dag, hvor hun er på toppen af sin karriere, stadig en violinist i en klasse for sig.

Anne-Sophie Mutter er især forbundet med de store violinkoncerter fra romantikken. Det nordiske mesterværk i genren, Sibelius’ Violinkoncert, er et drama med vældige klanglige visioner. Sibelius rækker ud efter stjernerne og når sit mål med balstyrisk energi i den heftige finale. Det er en Violinkoncert, der kræver en stor personlighed som solist – og det er Anne-Sophie Mutter.

På programmet er også Sibelius’ nationalværk Finlandia, der fortæller om finnernes ustoppelige trang til at blive en selvstændig nation efter århundreders undertrykkelse af fremmede nationer. 

Dirigent: Cristian Macelaru
Solist: Anne-Sophie Mutter, violin
DR SymfoniOrkestret

Program Fredag:
Sibelius: Finlandia
Sibelius: Violinkoncert
Brahms: Symfoni nr. 1

Program lørdag:
Sibelius: Finlandia
Sibelius: Violinkoncert
Carl Nielsen: Symfoni nr. 4

OBS Programændring: Beethovens værk er erstatte af henholdsvis Brahms nr. 1 og Carl Nielsen nr. 4 Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdagskoncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.