x
Aflyst! Dr Underholdningsorkestret Featuring Tim Christensen

Aflyst! Dr Underholdningsorkestret Featuring Tim Christensen
DR Koncerthuset
D. 26.02.2015 Kl. 20:00

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST!
KUNDER DER HAR KØBT BILLETTER BLIVER KONTAKTET DIREKTE.

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST!
KUNDER DER HAR KØBT BILLETTER, BLIVER KONTAKTET DIREKTE.

DR UnderholdningsOrkestret lukkes som led i ny musikplan

DR har vedtaget en samlet økonomiplan og ny musikplan, som indebærer en omlægning af de levende musiktilbud fra DR. Som led heri nedlægges DR UnderholdningsOrkestret.

De planlagte koncerter med DR UnderholdningsOrkestret i 2014 forventes gennemført. De planlagte koncerter i 2015 aflyses. Koncerten Fischers 9. 21. november 2014 bliver DR UnderholdningsOrkestrets sidste store klassiske koncert.

Har du købt billet til en aflyst koncert, får du direkte besked.

Det er en stor beslutning at lukke DR UnderholdningsOrkestret, som har eksisteret i 75 år og spillet en vigtig rolle i dansk musikliv. Den nye musikplan vil til gengæld styrke DR SymfoniOrkestret, DR Big Bandet og DR PigeKoret, så DRs kor og orkestre fortsat giver publikum musikalske oplevelser af allerhøjeste kunstneriske kvalitet og i hele bredden - fra det klassiske til det rytmiske, moderne og korbaserede - både i og udenfor DR Koncerthuset.

Tak til DR UnderholdningsOrkestrets publikum for 75 fantastiske år sammen! Vi håber, at I fortsat vil gå på musikalsk opdagelse i DRs kor og orkestres repertoire, og vi håber på nye store musikalske oplevelser sammen - både i DR koncerthuset og rundt om i landet.