x

Payare & Beethoven
DR Koncerthuset
D. 12.03.2015 Kl. 19:30

Denne koncert sælges også med 10% Pluk og mix-rabat ved køb af billetter til min. fire koncerter. Klik her for at bestille Pluk og mix.Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Payare & Beethoven


Vinderen af Malko-konkurrencen for unge dirigenter, Rafael Payare fra Venezuela, dirigerer for første gang en hel koncert med DR SymfoniOrkestret. Hans varme udstråling og store musikalitet har givet ham en flyvende start på en international karriere.


En super-sympatisk, ydmyg og charmerende fyr vandt overraskende Malko Konkurrencen for unge dirigenter, da den sidst fandt sted i DR Koncerthuset i 2012. Det var den unge venezuelaner Rafael Payare, der tog springet fra hornist til dirigent, og som blev fyrsteligt belønnet for sit kæmpe talent.


Rafael Payare kommer fra samme skoling som hans ven og landsmand Gustavo Dudamel, et af vor tids største unge dirigentnavne, og han er i færd med at gøre et stort indtryk hos en lang række orkestre. Den vigtigste del af præmien i Malko Konkurrencen består nemlig af engagementer hos orkestre i hele Norden, og overalt falder man for Rafael Payares musikalitet og udstråling.


Rafael Payare kommer ved denne koncert med DR SymfoniOrkestret til at vise mange sider af sit talent. Han skal dirigere en klassiker, Beethovens 1. Symfoni, og Richard Strauss’ brillante og underholdende portræt af den evige forfører, Don Juan.


I to værker får man også en fremragende solist at høre: Den italienske cellist Enrico Dindo har tidligere gæstet DR SymfoniOrkestret og sammen har de også lavet en fremragende cd. Denne gang spiller Enrico Dindo italiensk musik fra begyndelsen af 1900-tallet af Respighi (kendt for ”Roms fontæner”) og Alfredo Casella, der komponerede musik med en vittig og original pen.


Dirigent: Rafael Payare
Solist: Enrico Dindo, cello
DR SymfoniOrkestret
NN
Alfredo Casella: Cellokoncert
Beethoven: Symfoni nr. 1
Mød musikken


Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdagskoncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.