x

Hamelin & Brahms’ 2.
DR Koncerthuset
D. 22.05.2015 Kl. 19:30

Denne koncert sælges også med 10% Pluk og mix-rabat ved køb af billetter til min. fire koncerter. Klik her for at bestille Pluk og mix.



Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.



Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.



DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00



Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htm



For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Hamelin & Brahms’ 2.



Klavervirtuosen Marc-André Hamelin kan for anden gang i denne sæson opleves foran DR SymfoniOrkestret i DR Koncerthuset – denne gang i selskab med den franske dirigent Fabien Gabel. Programmet er fyldt med Brahms’ musik: Den 2. Klaverkoncert og Symfoni nr. 2.


For anden gang denne sæson inviterer DR SymfoniOrkestret til Brahms-fest!
Klaversolisten Marc-André Hamelin er en af verdens bedste til den overvældende pianistiske opgave, Brahms skabte i form af sin Klaverkoncert nr. 2. Læg dertil, at DR SymfoniOrkestret er Nordens vel nok førende Brahms-orkester. Der er lagt op til en stor aften!


Da Brahms efter mange års arbejde fik skrevet sin første symfoni, var hans livs store hurdle overstået. I hans Symfoni nr. 2 taler han langt friere, og musikken ånder af skønhed. Den er også hans mest optimistiske, for Brahms var en glad, solbrændt og forelsket mand, da han skrev den.


Klaverkoncert nr. 2 er en af de største og mest omfangsrige klaverkoncerter, der overhovedet er skrevet. Og en af de mest righoldige. Musikkens drama udvikler sig til eftertænksomhed, melankoli og resignation, men i sidste sats vender humøret tilbage. Eller gør det?


Brahms var en ekstremt privat mand, og kun meget få mennesker kom helt tæt på ham. I hans Klaverkoncert nr. 2 lukker han op for sit sind, som det kun sker i meget få af hans værker.




Mød musikken


Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdagskoncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.