x
FÖRTRESS + support SEA - Gratis koncert

FÖRTRESS + support SEA - Gratis koncert

D. 03.04.2014 Kl. 20:00

For blot halvandet år siden tørnede fire drengerøve sammen i en fælles vision; at bringe rock’n’roll tilbage. Siden da har FÖRTRESS med en sjælden velvilje banet en usandsynlig succesfuld vej til netop dét. Og nu er bandet klar til et nyt år med ny lyd, fornyet energi og deres ukuelige heavyrock.

EP’en ”Legends” kommer i kølvandet på et begivenhedsrigt år for drengene, der har budt på mange overraskelser og gode shows på festivaler, som headliner og ikke mindst som support for nogle af de helt store navne.

Selvom FÖRTRESS er mindre end halvandet år gammelt og i praksis stadig splinternyt, har de meget hurtigt opnået de resultater, alle med en rockstar i sig drømmer om; pladekontrakt, utallige supportjobs for anerkendte bands (Specktors, The Floor is Made of Lava, Kvelertak og Bam Margera), åbningsjob på Smukfest, en sync-aftale med Levis og en EP der gik #3 på iTunes.

FÖRTRESS:
Mr Sex: Guitar + vox
Simon: Lead guitar + vox
John: Bas + backing vox
Vildsvinet: Trommer + backing vox

Supportbandet SEA er Danmarks nyeste og skarpeste bud på heavy rock, inspireret af den storladne sangskrivning fra 70'erne og de heavy 80'ere!