x

Auditions Days - Gratis koncerter

D. 15.04.2014 Kl. 20:00

Audition Days er musikprojekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Det er foreningen ORA(Organisation af Rytmiske Amatørmusikere), der står bag initiativet, og til hver Audition Day spiller 4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af erfarne folk fra den danske musikbranche. Det er vores erfaring at bands, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål.

Grundstenen til Audition Days blev lagt tilbage i 2006 i samspil mellem ORA og ROSA. Idéen opstod som et alternativ til de kommercielle musikkonkurrencer. Hvis man som amatørband i dag gerne vil ud og spille, vil det typisk være til en af de mange regionale eller nationale band-konkurrencer. I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, ønsker ORA med Audition Days at styrke alle de deltagende bands.

Det er nu anden gang at Walthers lægger rum til Audition Days og vi vil så snart vi kan sige mere offentligt gøre de aktuelle bands for aftenen.